Leírás
Kenyér és kalácssütés vadkovásszal – Hasznos tudás és felejthetetlen élmény!
Legyen ez a te napod, ami rólad, az ízekről és az illatokról szól.
Egy olyan nap, amikor élvezheted az alkotás örömét és megtapasztalhatod a kovász erejét!
Tudj meg mindent a kenyér - és a kalácssütés rejtelmeiről és készítsd el a sajátodat egy lelkes, vidám csapattal!
Ezúttal Pákai Emőke érkezik hozzánk, aki már több éve foglalkozik kovászolással.
A workshop időtartama 5 óra.
a workshopot 8 főtől tartjuk meg.
Részletek
| Ár / fő | 0 Ft | 
| Időtartam | 5 óra | 
| Létszám | 10 fő | 
| Korhatár | 16 év | 
Óraadó
        Emőke a kenyér szerelmese! Kereskedelemben dolgozik, de mindig is a gasztronómia vonzotta leginkàbb. 2022-ben cukrászként végzett, azon belül a francia cukrászatot sajátította el, majd a kenyér és az igazi nápolyi pizza felé orientálódott. 2024-ben 1 hetet töltött Toszkánában, ahol Szabi a péktől megtanulta a tökèletes kenyér, pizza, fánk és egyéb finomságok készítését. A kenyér és a pizza Emőke nagy szereleme, szenvedéllyel adja át nektek a megszerzett tudást és tapasztalatait.